Onsdag 21 april |
||
---|---|---|
Kokt torsk med spenat - & vitvinssås samt färskpotatis |
119 kr
|
|
Räksoppa med vitlöksbröd |
119 kr
|
|
Stekt panerad schnitzel med kryddsmör och stekt potatis |
119 kr
|
|
Stekt falukorv med stekt ägg och stekt potatis |
119 kr
|
|
Torsdag 22 april |
||
Stekt flundrafilé med remouladsås och kokt potatis |
119 kr
|
|
Pannbiff med rödlökssky och kokt potatis |
119 kr
|
|
Oxgryta med champinjoner, dijon & grönpepparsås |
119 kr
|
|
Ärtsoppa med fläsk alt. vegetarisk ärtsoppa och tunna pannkakor med sylt och grädde |
119 kr
|
|
Fredag 23 april |
||
Fisk och skaldjussoppa |
119 kr
|
|
Stekt lever med bacongräddsås, lingon och koktpotatis |
119 kr
|
|
Fläsknoisette med bearnaise och pommesfrites |
119 kr
|
|
SERVERAS ALLA VARDAGAR |
||
Sallad med varmrökt röding och ramslöksdressing |
119 kr
|
|
Tonfisksallad med oliver |
119 kr
|
|
Räksallad med ägg |
125 kr
|